Kaptan Vida

Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Vida taraftarın sevgilisi oldu.

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında kadrosuna dahil ettiği Hırvat stoper Domagoj Vida, saha içinde adeta gizli bir kaptan gibi hareket ediyor. Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansın ardından İngiliz ekiplerinin radarına giren oyuncu, bu ülkeye transfer yapamadı. Yine devre arasında İtalya’dan Roma ve Inter’den iyi teklif almasına rağmen takımda kalan yıldız oyuncu, yaptığı davranışlarla yönetimin de takdirini kazandı.

Ekonomik sorunları gündeme getirmedi

Zaman zaman yaşanan ekonomik sorunlara rağmen bunu hiç gündeme getirmeyen ve yönetimin kendisine sunduğu ödeme şartlarının hepsini de kabul eden Vida’nın bu tavrı yönetim tarafından da takdir gördü.

Domagoj Vida, kaptanlığa getirilebilir

Saha içinde tüm takımı toparlayan bir görüntü sergileyen Hırvat oyuncu, Bursaspor maçında da etkili futbolu ile dikkat çekti. Tribünlerde de açılan ‘Kaptan Vida’ pankartının da bu oyuncuyu memnun ettiği kaydedildi. Öte yandan sezon sonunda yönetimin takım içindeki kaptanları değiştirebileceği konuşulurken Vida’nın da kaptanlardan biri olması düşünüldüğü kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI