Kaybeden Sizsiniz! Yorulduk Albayım

''Türk futbolunu yönetenlerin masa başında şampiyonluk paylaştırmasından, medyanın inatla bu paylaşımı destekleyen algısından, kurum ve kurulların adamcılığından YORULDUK!..'' Kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz yazdı...

KAYBEDEN SİZSİNİZ! YORULDUK ALBAY'IM


Türk futbolunu yönetenlerin masa başında şampiyonluk paylaştırmasından, medyanın inatla bu paylaşımı destekleyen algısından, kurum ve kurulların adamcılığından YORULDUK! 

Siz de yoruldunuz!

Tek başına koca bir hiç olan takımları, arkasında durmadığınızda hiçbir şey beceremediği için gerek hakemlerle gerekse kurullarınızla ayakta tutmaya çalışırken oldukça yoruldunuz. Bunun yanı sıra emek verenlerin emeğini çalarken, görmezden gelerek, onları saf dışı bırakma çabanızda epey yorucu olmuş olmalı. Zira bir yandan desteklediklerinizin iflah olmaz beceriksizliğini kapatmaya çalışırken, sizden olmayanların inadına çabası ve başarılarıyla üstünüze gelmesi sizi de yıprattı. YAZIK. 

İYİ MİYDİ BEŞİKTAŞ?

Beşiktaş iki sene üst üste şampiyon olduğu formunda değildi evet. Ama diğerleri daha mı iyiydi? Bir yandan Şampiyonlar Ligi, bir yandan Süper Lig, bir yandan Türkiye Kupası derken yeterince bölünen, bir de lime lime doğranınca paramparça olduğunu sandığınız Beşiktaş yine de sizin oyunlarınız karşısında dimdik durdu değil mi? Siz! Yine de yılmadınız! Neden mi? 

Siz sizden olmayanların başarısına tahammül edemiyorsunuz! Siz size boyun eğmeyenin hakkına tecavüzü hak sayıyorsunuz! Siz bizi bir adım ileriye taşıyanın sizden koparak tek başına iyi olmasını istemiyorsunuz! Çünkü korkuyorsunuz! Birileri iyi olduğunda sizin ne kadar kötü olduğunuzu açık edecek diye korkuyorsunuz. İşte bu yüzden kaybediyorsunuz! Onuru, şerefi KAYBEDİYORSUNUZ! İleriye gidecek adımları KAYBEDİYORSUNUZ! 3-5 tane fazla decoder satılması için organize ettiğiniz Lig'de başarıdan UZAKLAŞIYORSUNUZ! İşte bu yüzden emek verenler, dimdik duranlar tüm Dünya'nın saygısını kazanırken siz kan KAYBEDİYORSUNUZ! 

Koca bir sezonu geride bırakan Beşiktaş takımının futbolcusunun, hocasının, yönetiminin herkesten çok dinlenmeye ihtiyacı var. İyi dinlen Beşiktaş! Önümüzdeki sezon seni bambaşka bir savaş bekliyor. Verdiğin emekler için TEŞEKKÜRLER!

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI