Teklif reddedildi... Israr sürüyor

Orta sahaya da transfer yapmak için çalışmalarını hız veren Beşiktaş'ta görüşmeler devam ediyor.

Siyah - beyazlılarda listenin başında Konyaspor'un Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic yer alıyor. Konyaspor'un yüksek bonservis talebi ve oyuncuya hem yurt içi hem de yurt dışından tekliflerin olması transferi zorlaştırıyor.


Siyah - beyazlı kulübün yöneticileri bir yandan Konyaspor yönetimi ile görüşmeleri sürdürürken, bir yandan da alternatifler üzerinde de çalışmalar yapıyor.

Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında Kasımpaşa'ya transfer olan Jackson Muleka, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplamıştı. Geçen sezonun ikinci yarısında 14 maça çıkan Kongolu oyuncu, 12 kez gol sevinci yaşarken beş kez de asist yapma başarısı göstermişti.


Siyah - beyazlılar sezon sonunda 23 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Standard Liege ile görüşmeler sonucunda yıldız oyuncuyu 3.35 milyon Euro karşılığında kadroya katmıştı.

Büyük ümitlerle transfer edilen Jackson Muleka, hem Valerien Ismael, hem de Şenol Güneş döneminde genel olarak beklentilerin altında kaldı. Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un ardından forvette üçüncü alternatif durumuna gelen Kongolu oyuncuya Mısır'dan teklif geldi.

İŞTE TEKLİFİN DETAYLARI


Fanatik'te yer alan habere göre; Mısır'ın güçlü ekiplerinden Al Ahly, siyah - beyazlılara ilk olarak kiralama teklifi yaptı. Beşiktaş'ın altı aylık kiralama için yüksek bir bedel talep etmesinin ardından Al Ahly temsilcileri bu kez oyuncuyu bonservisiyle transfer etmek istedi.

Al Ahly, Beşiktaş'a Jackson Muleka'nın bonservisi için 3,5 milyon Dolar teklif ederken, siyah - beyazlılar ise 7,5 milyon Dolar talep etti. Mısır ekibi temsilcileri Beşiktaş'ın istediği bonservis karşısında yeni bir hamlede bulunmazken, yakın zamanda yeni bir teklif yapabilir. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI