Beşiktaş'ta Mario Gomez harekatı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı, Mario Gomez transferi için kolları sıvadı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı, Alvaro Negredo’nun takımdan ayrılmasının ardından golcü arayışları kapsamında eski golcülerinden Mario Gomez’in peşine düştü. Cenk Tosun’un ayrılmasından sonra tekrar Siyah-beyazlı yönetimy zaman zaman Alman golcü için transfer hamleleri yapmış fakat istediği sonucu alamamıştı.

Beşiktaş, Mario Gomez’i transfer edecek mi?

Beşiktaş transfer komitesi, Negredo’nun ayrılmasından sonra takımdaki golcüler Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek’in performansının yetersiz olmasından dolayı şimdiden arayışlara başladı. Gündeme gelen ilk ismin ise Gomez olduğu öne sürüldü.

Kiralık olmazsa bonservisi ile alınacak

Takvim’de yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, Stuttgart’ta forma giyen tecrübeli golcüyü ilk etapta kiralamak için teklif yapacak. Bu önerisinin kabul edilmemesi halinde ise bonservisi ile alınması konusunda pazarlıklar yapılacak. Öte yandan golcü oyuncunun Alman kulübü ile sözleşmesi bulunmasına rağmen tekrar İstanbul’a dönmek istediği de biliniyordu.

Mario Gomez’in Beşiktaş performansı

Beşiktaş formasını 2015-2016’da giyen Gomez 41 resmi maçta 28 gol kaydetti. Siyah-Beyazlı ekibin o sezon şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Alman golcü ardından Wolfsburg’a transfer olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI