Günaydın Başkan!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın son iki sezonda kazandığı şampiyonluklarda hakem hatalarının ön plana çıktığını açıkladı.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın son iki sezonda kazandığı şampiyonluklarda hakem hatalarının ön plana çıktığını açıkladı. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray’ın son iki şampiyonluğunda geçen yıl Alanyaspor ve bu sezonki Çaykur Rizespor maçlarının Türk futbol tarihine kara leke olarak geçtiğini söyledi. TFF’nin cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimi öncesinde TRT Spor’un canlı yayınına katılan Başkan Orman, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Şampiyonlukları hakemler değil futbolcular belirlesin

Yeni seçilecek federasyonun çok zorlu bir görevi beklediğini kaydeden Başkan Orman, “Önlerinde birçok sorun var. Türk futbolunun sorunlarını çözmeleri gerekiyor” dedi. Türk hakemlerinin maçlardaki yönetimini de sert sözlerle eleştiren Başkan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki hakemler maçı sahada oynamıyorlar, daha evvel kafalarında oynayıp çıkıyorlar. Kamuoyunun baskısı ve etkisini sahaya döküyorlar. Gücün yanında olmaya çalışıyorlar. Şampiyonlukları hakemlerin değil, futbolcuların ve teknik adamların belirlediği bir lig olmalı” dedi.

Galatasaray’ın şampiyonluklarına gönderme

Başkan Orman, Galatasaray’ın son iki yılda elde ettiği şampiyonluklarla ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: “Alanyaspor – Galatasaray maçı geçen sezon ligin şampiyonunu belirledi. Ümit Öztürk’ün yönettiği maç hakemlik faciasıydı. Yine bu sezonki Galatasaray-Beşiktaş ve Rizespor-Galatasaray maçları da Türk futbol tarihine kara leke olarak geçen maçlardır.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI