Haaland: Patates Yetişir Mi?

Borussia Dortmund'un dünyaca ünlü forveti Erling Haaland'dan zemin tepkisi

Borussia Dortmund'un dünyaca ünlü forveti Erling Haaland'dan zemin tepkisi. Beşiktaş filelerini havalandıran Norveçli golcü, attığı gol için mutlu, kaçırdıkları için üzgün olduğunu açıklarken, "Takım olarak, Beşiktaşlı futbolculardan daha çok stadın zeminde ayakta kalmaya çalıştık. Doğrusu 90 dakika boyunca sakatlanma riskiyle karşı karşıyaydık. Beşiktaşlı futbolcular da bizim yaşadığımız sıkıntıyı yaşadı tabi ki de. hatta kendi aramızda bu sahada patates yetişir mi diye konuştuk. 

Zor bir 90 dakikayı geride bıraktık. Rakibimizin gücünü biliyorduk ve Beşiktaş'a saygı duyarak oyanadık. böylesine önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmek bizi çok mutlu etti. 

Biz de iyi savaştık. Sonunda kazanan biz olduk, önemli olan da bu" ifadelerini kullandı. 

Müsabakanın ilk golünü kaydeden 18 yaşındaki genç yıldız Jude Bellingham'ı değerlendiren Haaland, "Jude Bellingham harika bir oyuncu. Onun Dortmund'da nasıl geliştiğini görmek harika. Onunla gurur duyuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI