Kara Kartal'ın Öze Dönüş Zamanı

'Beşiktaş takımının, bu yıl özkaynak düzenine geçme yılı olmalı... ' Murat Topçu yazdı...

KARA KARTAL'IN ÖZE DÖNÜŞ ZAMANI 

Beşiktaş takımının, bu yıl özkaynak düzenine geçme yılı olmalı... Corona Virüs krizinden sonra Beşiktaş birçok kulüp gibi ekonomik olarak sıkıntılı bir döneme girdi. Malum pandemi süreci devam ediyor. Kaybedilen sponsorlardan sonra en akılcı yol; altyapıdan oyuncuları, A takıma kazandırmak...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi, bizi umutlandırdı, satılacak oyuncuların yerine altyapıdan oyunculara kadroda yer verileceğini belirtti... Bu çok güzel bir gelişme; inşallah gercekleşir. 

Metin-Ali-Feyyaz efsanesi döneminde, nasıl 9 oyuncu altyapıdan çıkıp A takıma monte edildiyse.. O Donemde Adnan Dinçer ile Serpil Hamdi Tuzun ortaklığı ile mahalle mahalle gezilerek, yetenekli oyuncular bulunup çıkarıldıysa... Şimdi de; okul okul, gezilerek aynı modelle yetenekli oyuncular takıma kazandırılabilir... 

Özkaynak düzeni Beşiktaş'ın  kurtuluşudur. Bu kadar yüksek maliyetli oyunculardan, mutlaka ama mutlaka kurtulmak gereklidir.

En önemlisi uzun yıllar şampiyonluklara ambargo koyacak bir kadronun iskeleti kurulabilir. Geçmişte yaşandı, bugün de yaşanabilir. 

Beşiktaş'ın geleceği ancak böyle kurtulur. Hay

Haydi Başkan cesur kararlar alma ve de uygulama zamanı...  

Sonuna kadar arkanızdayız. 


MURAT TOPÇU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI