Ufuk Sarıca: Gurur duyuyorum

Beşiktaş Sompo Japan Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, Anadolu Efes karşılaşması sonrası açıklama yaptı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Yarı Final 4. Maçı’nda Anadolu Efesi 65-91 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan’da koç Ufuk Sarıca maç sonunda şunları söyledi:


"Müthiş çalışkandık sahada. Başlangıçtan son ana kadar tüm oyuncularımız ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Sezon başından beri çalışmamız, birbirimize olan inancımız bizi bu noktalara kadar taşımıştı. Bugün kimsenin şans vermediği Beşiktaş Sompo Japan finale çıkmış durumda. Bu büyük bir onur ve gurur. Taraftarımız ellerinden geldiği kadar bizi desteklediler. Oyuncularıma ve sağlık ekibime de teşekkür ediyorum.


Finalde Fenerbahçe’ye karşı işimiz kolay olmayacak, şampiyon oldular herşeyden önce çok moralliler. 


Bizim imkanlarımız kısıtlı, hiçbir oyuncu almadık hiçbir oyuncu da göndermedik, bu noktada oyuncularımın gelişimi beni mutlu ediyor, Türk oyuncuların gelişimi daha da mutlu ediyor."


Euroleague konusuna da değinen Sarıca şu açıklamalarda bulundu:


"Euroleague’in bugün varlığı tartışılmaz. Başkanımızın konuşmalarında belki bazı kelimeler amacını aştı. Fenerbahçe’nin başarısı herşeyden önce ülke başarısı adına önemli. O organizasyon herkesin istediği bir organizasyon ama bazı defektleri olduğu da gerçek. Eğer Türk basketbolu bugün yukarıdaysa bizim 2’den fazla takımla temsil edilme hakkımız var. Revize edilmesi gereken tarafları var ama tabi ki Avrupa’daki en önemli organizasyon."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI