Mert ve Semih'te son dakika

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un son durumu...

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda MKE Ankaragücü'nü ağırlamaya hazırlanırken, takımda önemli bir gelişme yaşandı. Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un sakatlık durumları, siyah-beyazlı taraftarları endişelendiriyor.


Beşiktaş'ın Ankaragücü Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Karşılaşmanın yaklaşmasıyla birlikte Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda Ankaragücü'nü ağırlamak için antrenmanlarını sürdürüyor. Ancak takımı sıkıntıya sokan bir gelişme yaşandı.


Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un Sakatlık Durumu

Siyah-beyazlıların genç golcüsü Semih Kılıçsoy'un uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem, kaleci Mert Günok'un ise ayağında cilt kesisi ve künt travmaya bağlı ezilme tespit edildi. Bu durum, takımın önemli iki isminin durumlarının belirsizliğini ortaya koydu.


Semih Yok, Mert Belirsiz

Hürriyet'in haberine göre, cuma günkü Ankaragücü maçında Semih Kılıçsoy'un forma giyemeyeceği, Mert Günok'un durumunun ise belirsiz olduğu bildirildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI