Aboubakar pişman etti

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, siyah-beyazlılardaki 3. dönemine çok iyi bir giriş yaptı.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, siyah-beyazlılardaki 3. dönemine çok iyi bir giriş yaptı. Takımın önemli hücum kozlarından olan Kamerunlu yıldız, eski takımı Al Nassr'ı da gösterdiği performansla pişman etti.

Vincent Aboubakar ara transfer döneminde sürpriz bir şekilde Beşiktaş'a geri dönmüştü.

Deneyimli forvet, Beşiktaş'taki formuyla Al-Nassr'ı pişman etti. Vincent Aboubakar sonrası liderliği kaptıran Suudi Arabistan ekibi, gol yollarında büyük bir kozunu yitirmiş oldu.

VINCENT ABOUBAKAR PİŞMAN ETTİ

Akşam'ın derlediği habere göre; Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar form tutmaya başladı. Son 3 haftayı da boş geçmeyen Kamerunlu golcü, takımının en önemli hücum silahı konumunda. Vincent Aboubakar'ın bu performansı, Al-Nassr'ı da pişman etti.

1,5 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VARDI

Beşiktaş'a gelmeden önce Suudi Arabistan ekibiyle 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan Vincent Aboubakar, sürpriz bir şekilde Al-Nassr'a veda etmişti. Cristiano Ronaldo'nun gelişiyle ayrılık kararı alan Aboubakar, Beşiktaş'a 2,5 yıllık imza atmıştı.

SON HAFTALARDA AÇILDI!

Siyah-beyazlılardaki yeni macerasına tutuk başlayan Vincent Aboubakar son haftalarda ise açıldı. Ligde Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor'a karşı oynanan son 3 maçı boş geçmeyen Vincent Aboubakar, Başakşehir'e karşı 1 de asist yaptı.

AL-NASSR LİDERLİĞİ KAPTIRDI

Vincent Aboubakar böylece Beşiktaş'ta bu sezon ligde çıktığı 7 maçta 3 gol, 1 asistlik istatistik yakalamış oldu. Öte yandan Kamerunlu yıldızın ayrılığı sonrası Al-Nassr da tepetaklak oldu. Liderliği Al-Ittihad'e kaptıran Suudi ekibi, Vincent Aboubakar'ı gönderdiği için büyük bir pişmanlık yaşıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI