Ruud van Nistelrooy, Beşiktaş'ın transferini açıkladı

Beşiktaş'ın PSV'den Joey Veerman dışında Andre Ramalho ile de ilgilendiği iddia edildi. PSV teknik direktörü Ruud van Nistelrooy, bu gelişmeyle açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... (BJK Haber transfer)

Beşiktaş’ın PSV’den Joey Veerman’ı istediği iddia edilmişti... ancak siyah-beyazlıların Hollanda ekibinin stoper Andre Ramalho içinde teklif yaptığı iddia edildi.

Eindhoven Dagblad gazetesinden Rik Elfrink’in haberine göre siyah-beyazlılar PSV ile bir değil iki oyuncu için birden pazarlık masasına oturdu. 

Haberde; PSV’nin orta saha oyuncusu Joey Veerman ve savunma oyuncusu André Ramalho Beşiktaş'ın radarında. Türkiye'nin en iyi kulüplerinden birisinden aldığımız güvenilir kaynağın bilgisine göre, Türk kulübü, Veerman'ı kiralamak istiyor. PSV'nin buna açık olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bu pek olası görünmüyor. Eğer satın alma olursa Beşiktaş'ın kendisine en fazla 3 milyon Euro vermeyi düşündüğü tahmin ediliyor.

Beşiktaş’ın Andre Ramalho teklifinde ise şu an için bir netlik yok. İlerleyen süreçte 30 yaşındaki Brezilyalı stoper içinde siyah-beyazlıların teklifi ortaya çıkacaktır.


RUUD VAN NISTELROOY'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI 

Bu arada PSV teknik direktörü Ruud van Nistelrooy, "Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Medyadaki dedikodular hakkında yorum yapmayacağım. Ben oyundayım. Transfer döneminde devreye giren şeyler var ama şu anda buna cevap veremem” dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI