Transferde kafalar karışık!

Beşiktaş, zirve yarışında daha iddialı hale gelebilmek için transferde gaza bastı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş, zirve yarışında daha iddialı hale gelebilmek için transferde gaza bastı. Vincent Aboubakar ve Amir Hadziahmetovic hamleleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ta bir isim konusunda kafalar karıştı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta kafalar karışık! Transferde karar verilecek

Sezona Valerien Ismael ile başlayan fakat beklentinin altında kalan Kara Kartal 11. haftada Fransız teknik adamla yolları ayırmıştı. Geçen sezonun ortasında takımın başına geçen ve geldiği günden bu yana eleştirilen Ismael'in ardından Beşiktaş yönetimi, 2015-2016, 2016-2017 yılları arasında Siyah-Beyazlılar'ı şampiyonluğa ulaştıran ve Şampiyonlar Ligi'nde de büyük iz bırakarak adından söz ettiren Şenol Güneş'i teknik direktörlük koltuğuna oturttu. 

Sadece Galatasaray'a kaybetti

Tecrübeli teknik adamın gelişiyle birlikte gözler yapılacak olan yeni transferlere çevrildi. Şenol Güneş, performansını yükseltmeyen oyuncularla yolların ayrılacağı sinyalini vermişti. Güneş ilk etapta takımı ayağa kaldırmayı başardı. Deneyimli hoca yönetiminde Beşiktaş çıktığı 9 maçta sadece lider Galatasaray'a kaybederken, 2 beraberlik, 6 galibiyet aldı. Üst sıralara tırmanmaya devam eden Kara Kartal'da transfer çalışmaları da hız kazandı. 

Sivasspor hazırlıkları tamam

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kalan Beşiktaş, beş maçlık galibiyet serisini devam ettirememişti. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig ’de yarın  Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri ’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş ’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5 ’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile noktalandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI